Transportsystemen

De kleine toleranties bij de schakelstukken in transportsystemen, maken het extra uitdagend om functionele oplossingen te engineeren. Het vraagt om nauwkeurige berekeningen en een solide testfase.

Bekijk onze projecten Kom in contact

Onze opdrachtgevers:

Transportsystemen-van-Beek-ontwikkeld-door-Advanced-Mechanical-Engineers

“Met name de betrokkenheid van de engineers, innovatieve ideeën en flexibiliteit van de organisatie zijn voor mij van grote waarde.”

Lees hier de hele referentie

Transportsystemen-Verhoeven-Oss-ontwikkeld-door-Advanced-Mechanical-Engineers

“Wij hebben een extra flexibele schil waar we op terug kunnen vallen. De engineers van AME zijn in no time geïntegreerd in onze afdeling.”

Lees hier de hele referentie

Transportsystemen-Houdijk-Holland-ontwikkeld-door-Advanced-Mechanical-Engineers

“Ik zou bedrijven die een dergelijke exercitie (overstap van 2D naar 3D) nog gaan doen zeker de helpende hand van AME willen aanbevelen.”

Lees hier de hele referentie

Het moet ‘gewoon’ werken. Producten, kratten, dozen, flesjes transporteren, draaien en plaatsen met kleine toleranties en in een hoog volume. In een variatie van zowel high speed machines als low speed machines. Wat zou er mis kunnen gaan? Eén klein reken- of tekenfoutje en de productielijnen lopen niet meer. Als iemand ooit gezegd heeft dat transportsystemen niet uitdagend zijn, dan is hier de ultieme tegenwerping. Wij houden daar wel van: doelgericht werken aan een effectieve en functionele oplossing. Of dit nu gaat om transportbanden of een pick & place robot. ‘Living on the engineering edge’ noemen wij dat.

Een greep uit de transportsystemen waaraan wij hebben gewerkt:

Wat wij voor uw uitdagende transportsystemen kunnen betekenen:

Voor transportsystemen en productielijnen kunnen wij value engineering doen en ook ondersteunen in het gehele (of gedeeltelijke) engineeringsproces. Zo denken wij mee in de conceptfase, werken wij definitieve ontwerpen uit, maken wij nauwkeurige berekeningen en zorgen wij voor een volledig en nauwkeurig pakket van ordertekeningen en productietekeningen. In de engineering van schakelstukken in productielijnen, zoals een pick en place robot of transportbanden, worden wij enthousiast van het creëren van een effectief en functioneel transportsysteem.

Om tot het beste resultaat te komen werken wij graag nauw samen. Zo waarborgen wij dat wij voldoende bekend zijn met uw doel en kunnen wij zorgen voor een efficiënte oplossing die de kern raakt. Deze ondersteuning kunnen wij zowel op locatie bieden als bij ons ingenieursbureau.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact met ons op