Brainstorm on demand

Heeft u een goed idee, maar laat de uitwerking ervan op zich wachten?
Of wilt u met een aantal technische mensen een idee bespreken, om de mening van anderen te horen en uzelf van advies te voorzien? Dan kunnen wij u iets unieks aanbieden! Onze constructeurs wenden hun opgebouwde kennis graag aan om mogelijkheden en mogelijke moeilijkheden te ontdekken in uw (nieuwe) idee.

Kom in contact

Gedurende een hele of halve dag kunt u gebruik maken van de creatieve, oplossingsgerichtheid van onze Advanced Mechanical Engineers. Zij kunnen in een brainstorm on demand met u meedenken om tot de meest wilde ideeën te komen en kunnen daarnaast ook het meest wilde idee omzetten in concrete voorstellen of technische oplossingen. Hiermee beschikt u over een denktank met een schat aan ervaring in uiteenlopende segmenten van mechanical engineering. Eventueel kunnen er ook externe professionals worden ingezet vanuit een andere hoek, bijvoorbeeld op het gebied van organisatieadvies, inkoopbeleid of webtoepassingen. Dit kan zowel op locatie als bij ons werktuigbouwkundige ingenieursbureau in ‘s-Hertogenbosch.

Met de brainstorm on demand helpen wij u om ideeën helder te krijgen en introduceren wij nieuwe denkwijzen, die uw raderen verder op gang brengen. Hiervoor kan één of kunnen meerdere Advanced Mechanical Engineers ingezet worden. Het is ook mogelijk om, in plaats van een hele dag, een dagdeel (4 uur) gebruik te maken van de kennis en expertise van onze engineers. Natuurlijk vindt er vooraf een gratis intake plaats en zal er, indien noodzakelijk, een geheimhoudingsovereenkomst worden opgesteld.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact met ons op