Diensten

Om uw projecten in mechanical engineering zowel met expertise als capaciteit te ondersteunen, bieden wij diverse diensten aan. Bekijk hieronder de mogelijkheden om samen te werken.

Onze engineeringsdiensten

Heeft u specifieke kennis nodig bij een project in mechanical engineering? Mist u een intern engineeringsteam of komt u capaciteit tekort? In beide gevallen kunt u gebruik maken van zowel de detachering van engineers als het uitbesteden van (deel)projecten aan ons interne ingenieursbureau. Deze diensten kunnen tegelijkertijd geleverd worden, op elkaar volgend of separaat. Van welke dienst gebruik wordt gemaakt, ligt geheel aan uw tijdelijke behoefte.

Daarnaast kunt u ook als opdrachtgever deelnemen aan het Engineering Traineeship, die wij in samenwerking met TT-Engineering organiseren. Hiermee bouwt u aan een structurele oplossing voor het projectmatig inlenen van expertise en capaciteit. Doordat meerdere engineers bekend raken met uw organisatie, integreren zij eenvoudig wanneer u projectmatige inzet van expertise of capaciteit nodig heeft.

Onze engineers komen het beste tot hun recht in de R&D en mechanical engineering voor speciaal machinebouw, bedrijfsmechanisatie, plaatwerk en lichte apparatenbouw. Zij zijn goed in het ondersteunen bij standaardisatie, normalisatie en bij het uitvoeren van technische berekeningen. Is dat wat u zoekt in uw engineeringspartner? Dan bent u in goede handen bij onze Advanced Mechanical Engineers.

Hieronder vindt u een overzicht van de diensten waarmee wij uw engineeringprojecten kunnen ondersteunen.

Benieuwd naar hoe wij projecten aanvliegen?
Wij delen graag onze projectaanpak met u.

Benieuwd naar hoe wij kunnen samenwerken?
Neem contact met ons op