Concept ontwikkeling

Is het duidelijk wat de mechanische uitdaging is en wat er precies opgelost moet worden? Aan de hand van een goed programma van eisen stellen onze ervaren constructeurs in 3D een mechanisch ontwerp op.

Kom in contact

Voor het goed kunnen ontwerpen van een efficiënte oplossing zijn voornamelijk technische en financiële aspecten belangrijk om samen vast te stellen, voorafgaand aan de concept ontwikkeling. Het uiteindelijke mechanische ontwerp geeft een globale eerste indruk van wat de oplossing zou kunnen zijn. Tijdens een overleg bespreken wij de concept ontwikkeling, waaronder uw visie, de keuzes die wij gemaakt hebben naar aanleiding daarvan en de oplossingen die wij gevonden hebben.

Methodisch ontwerp, design for manufacturing, design for assembly en zeker ook een nuchter boerenverstand helpen ons om uw visie om te zetten in een feilloos resultaat.

Pas als wij het eens zijn over het ontwerp, starten wij vanuit 3D het definitieve ontwerpproces. Dit leidt tot een functioneel ontwerp, waarbij het ontwerp verder gedetailleerd kan worden. Wij zijn gedreven om het vraagstuk van onze opdrachtgevers in mechanical engineering zo goed mogelijk uit te kristalliseren. Op die manier werken wij aan een mechanisch ontwerp dat ook écht werkt en aansluit bij de vraag van onze opdrachtgevers.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact met ons op