Uw partner in
mechanical engineering

Komt u technische expertise of capaciteit tekort voor uw mechanische project(en)? Advanced Mechanical Engineers ondersteunt u graag op projectmatige basis, met een persoonlijke en flexibele aanpak.

Bekijk onze projecten Kom in contact

Experts with a
personal touch

Waarom een persoonlijk aanpak? Onze overtuiging is dat wij alleen daardoor tot écht kwalitatieve en creatieve oplossingen voor de technische uitdagingen van onze opdrachtgevers kunnen komen. Dat maakt Advanced Mechanical Engineers een betrouwbare en efficiënte engineeringspartner.

Ontdek meer over ons Kom in contact

Capaciteit en expertise in werktuigbouwkundige engineering

Heeft u een idee die uitgewerkt moet worden, een technische uitdaging of capaciteit te kort op uw engineeringafdeling? Wij vinden graag samen met u de beste oplossing. Onze werkwijze is praktisch, efficiënt en altijd met uw eisen en wensen voor ogen.

Bekijk onze diensten Kom in contact
Wij zijn goed in:
Projectmatige engineering
Persoonlijke benadering
Praktische oplossingen

Wat kunnen wij voor uw organisatie betekenen?

In de kern biedt Advanced Mechanical Engineers (AME) technische expertise en capaciteit op projectmatige basis, met een persoonlijke en flexibele aanpak.

Wij zoeken naar de juiste oplossing voor uw vraagstuk. Dat betekent dat wij goed luisteren en doorvragen welk doel u wilt bereiken. Met onze persoonlijke aanpak gaan wij verder dan het simpelweg uitvoeren van een opdracht. Wij bieden een efficiënte oplossing voor uw mechanische vraagstuk.

Wij voeren engineering uit op het gebied van handling, production & packaging. Voor korte of lange termijn. Op locatie of vanuit ons ingenieursbureau. Boutgrootte M4 tot en met M12 heeft onze voorkeur. Van R&D tot aan een productiegereed tekeningenpakket of iets daar tussenin. Wij werken onder andere met SolidWorks, Autodesk Inventor, Solid Edge, AutoCAD, NX, Creo en Hi-CAD.

Wanneer u specifieke kennis of extra capaciteit nodig hebt, bieden onze Advanced Mechanical Engineers uitkomst.

Kijk rustig rond op onze website om te ontdekken wat wij zoal te bieden hebben of neem contact op voor een kennismakingsgesprek.

Wij werken o.a. voor
Benieuwd hoe opdrachtgevers de samenwerking met
Advanced Mechanical Engineers ervaren?
Ontdek het hier!

Werken aan een autonome aspergeoogstmachine

Naast multinationals, werken wij ook voor scale-up’s in de agritech. Zo ontwikkelt Cerescon een autonome aspergeoogstmachine.
Lees meer ›

Transportsystemen voor de Food Machinery

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen bij de engineering van transportsystemen? Lees hier hoe wij dit voor Houdijk Holland hebben gedaan.
Lees meer ›

Ontwikkeling van een zonnecollector

Sublean hebben wij ondersteund bij de ontwikkeling van 'De Kameleon'. Dit is een zonnecollector met diverse panelen.
Lees meer ›

Optimalisaties voor uitbesteding van modules

Eén van de projecten die wij voor Lan Handling mochten doen, was het optimaliseren van productielijnen voor uitbesteding van modules.
Lees meer ›

Productie optimalisatie voor verpakkingsmachines

Productie optimalisaties realiseren bleek lastig voor onze klant in de verpakkingsindustrie. Lees hier hoe wij hen ondersteund hebben!
Lees meer ›
Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact met ons op