Engineer to order

Wilt u op de best mogelijke manier aansluiten bij de door uw klant gevraagde mechanische constructie? In dit geval werkt u in uw engineeringsproces graag volgens de werkwijze ‘Engineer to Order’.

Kom in contact

Engineeren volgens Engineer to Order (EtO) betekent dat er voor elke klantvraag specifieke concept ontwikkeling en uitwerking plaatsvindt. De grote meerwaarde daarvan is dat er veel ruimte ontstaat om een zo effectief mogelijke oplossing te vinden voor de vraag van uw klanten. Zij krijgen een unieke oplossing, die volledig aansluit bij hun wensen. Zowel bij CtO als bij EtO kan een hoge kwaliteit bereikt worden. Bij CtO vanwege een hoge mate van standaardisatie en bij EtO is dit, omdat bij elk project volledige focus is op de effectiviteit van de oplossing voor de klant.

Werkt uw engineeringsafdeling volgens EtO en heeft u hier extra expertise of capaciteit bij nodig?
Onze Advanced Mechanical Engineers kunnen daar goed bij ondersteunen. Met hun kennis en ervaring helpen zij bij de concept ontwikkeling van nieuwe, unieke machines. Aansluitend kunnen zij bestaande concepten, met oog op kwaliteit, verder uitwerken tot tekeningpakketten die productiegereed zijn. Wij werken graag op een persoonlijke en doelgerichte manier samen. Dit betekent dat onze engineers meedenken over effectieve, duurzame oplossingen voor mechanische vraagstukken. Wij geloven dat wij alleen door een goede en persoonlijke samenwerking kunnen komen tot het beste resultaat voor technische uitdaging. Door deze werkwijze ervaren onze opdrachtgevers ons als een prettige en efficiƫnte partner.

Wij ondersteunen onder andere bij:

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact met ons op