Verpakkingsmachines

Bij de engineering van verpakkingsmachines focussen wij op het vinden van efficiënte oplossingen. Met onze achtergrond in mechanical engineering en veel ervaring in de machinebouw, gaan wij elke uitdaging aan in de verpakkingsindustrie.

Bekijk onze projecten Kom in contact

Verpakken en sealen. Het klinkt zo eenvoudig, maar voeg daar het loslaten van een product op een productielijn aan toe en het wordt een stuk ingewikkelder. Letterlijk én figuurlijk. De oriëntatie van het product wordt daarmee beïnvloed. Zo moeten koekjes heel anders gepakt en verpakt worden dan shampooflessen via snellopende folie. En waar moet rekening mee gehouden worden bij het behandelen van vette producten, zoals olijven? Packaging is een uitdaging op zich. Het opstellen van een goed programma van eisen ligt ten grondslag aan het realiseren van functionele verpakkingsmachines.

Een greep uit de verpakkingsmachines waaraan wij hebben gewerkt:

Wat wij voor uw project in de verpakkingsindustrie kunnen betekenen:

Met meer dan 12 jaar ervaring in het engineeren van verpakkingsmachines, kunnen wij elke uitdaging aan. Ons ingenieursbureau kan ondersteunen met value engineering, als ook met het ontwerpen, construeren en detailleren van volledige verpakkingsmachines. Ligt uw vraag meer in de richting van het parametriseren, CAD-support of reverse engineering? Dan kunnen wij ook ondersteunen met engineering op locatie.

Om tot praktische, efficiënte en doelgerichte oplossingen te komen, gaan wij graag goede en persoonlijke samenwerkingen aan. Wij geloven alleen op die manier de beste oplossing te kunnen realiseren voor uw technische uitdaging.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact met ons op