Agrotechniek

De voedselindustrie wordt letterlijk en figuurlijk aangedreven door de agrotechniek. Zijn er geen landbouwmachines die het land bewerken, dan ligt het witte goud ook niet in de winkels. Wij zijn er trots op diverse opdrachtgevers in de agrotechniek te ondersteunen.

Bekijk onze projecten Kom in contact

Onze opdrachtgever:

Advanced-Mechanical-Engineers-voor-agrotechniek-Matador

“Voor speciale berekeningen en de ontwikkeling van onze complexe producten werken wij samen met de engineers van AME.”

Lees de hele referentie

Diverse agrotechnische projecten

Van de engineering van een complete machine om asperges te oogsten tot aan het ontwikkelen van een bomenrooimachine. Zo divers zijn de projecten die ons ingenieursbureau in de agrotechniek uitvoert. Soms betekent het vinden van de beste oplossing dat dit een fijnmechanische oplossing wordt in een omgeving die daar niet voor ingericht is. En vaak betekent het dat wij rekening moeten houden met natuurlijke elementen die door de landbouwmachines verwerkt kunnen worden, zoals zand, water, stof en stenen. In de zoektocht naar de juiste oplossing voor concept ontwikkeling passen wij onze kennis van hydraulische systemen toe.

Eén van de projecten uit de agrotechniek waaraan wij hebben gewerkt:

Werken aan een autonome aspergeoogstmachine

Naast het ondersteunen van multinationals in de machinebouw en food machinery, werken wij ook voor snel ontwikkelende hightech scale-up’s in de agritech. Cerescon is daar één van. Zij specialiseert zich in het ontwikkelen van een zelfrijdende, autonome aspergeoogstmachine.

Meer over dit project

Wat wij voor uw project in de agrotechniek kunnen betekenen

Zoekt u een oplossing voor een technisch vraagstuk in de agrotechniek? Kom dan in contact. In een persoonlijk gesprek gaan wij samen op zoek naar de beste oplossing voor uw vraagstuk. Wij zijn doelgericht ingesteld. Dit betekent dat wij zoeken naar efficiënte oplossingen die de kern van uw vraagstuk aanpakken. Het project kan zowel bij ons ingenieursbureau als op locatie uitgevoerd worden, waarbij wij in beide situaties kunnen faciliteren in CAD-systemen.

Wij geloven dat wij alleen door een goede en persoonlijke samenwerking kunnen komen tot het beste resultaat voor uw technische uitdaging.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact met ons op