Speciaal Machinebouw

Het komt regelmatig voor dat opdrachtgevers bij ons aankloppen met een technische vraagstuk dat valt onder speciaal machinebouw. Unieke projecten, die vragen om maatwerkoplossingen.

Bekijk onze projecten Kom in contact

Onze opdrachtgevers:

AME voor Besi

“We willen niet voor verrassingen komen te staan w.b.t. kennis of communicatieve vaardigheden. Daarom kiezen wij vaak voor AME.”

Lees hier de hele referentie

AME voor Holmatro

“Hun aanpak en verfrissende ideeën die gaandeweg het project ontstonden hebben ons aangenaam verrast.”

Lees hier de hele referentie

AME voor WEMO

“Zij snappen wat wij nodig hebben en zijn in staat op korte termijn te schakelen. AME heeft steeds de juiste mensen kunnen leveren.”

Lees hier de hele referentie

AME voor KONI

“Zij kennen ons systeem en onze manier van werken. De flexibiliteit en het oplossingsgericht denken kan ik zeer waarderen.”

Lees hier de hele referentie

AME voor Walibi Holland

“Als pretpark hebben wij speciale wensen bij engineering. Ik kan AME van harte aanbevelen als u iets speciaals wilt laten ontwikkelen.”

Lees hier de hele referentie

AME voor Mourik

“In vergelijking met de grote engineeringbureaus onderscheidt AME zich door de persoonlijke benadering en de hoge kwaliteit.”

Lees hier de hele referentie

AME voor Timesavers

“AME heeft ons op een prettige en professionele wijze geholpen met een duidelijk advies en een verfrissende kijk op zaken.”

Lees hier de hele referentie

AME voor DAF Trucks

“Constructief meedenken en het leveren van creatieve oplossingen is wat wij waarderen in de engineers van AME.”

Lees hier de hele referentie

AME voor Ottobock Jos America

“De Engineers van AME zijn snel inzetbaar, flexibel en wij kunnen daar altijd op terugvallen.”

Lees hier de hele referentie

Deze unieke projecten hebben elk hun eigen uitdagende kaders en elke keer is dit weer anders. Het vraagt veel creatief en oplossingsgericht denkvermogen om tot engineering te komen die precies aansluit bij wat onze opdrachtgevers nodig hebben. Hierin doen wij soms opdrachten voor de automotive industrie, voor de scheepsbouw, voor hulpverleningsorganisaties, de reguliere machinebouw en meer. Denk aan opdrachten als het ontwikkelen van basismodellen voor curveschijven die ervoor zorgen dat blikjes met een snelheid van 3200 per minuut, in 6 kleuren, bedrukt worden. Of een plaat-verwerkende lijn voor de productie van auto’s.

Een greep uit de projecten waaraan wij in de speciaal machinebouw hebben gewerkt:

Wat wij voor uw project in de speciaal machinebouw kunnen betekenen:

Elk project is weer anders en dat vraagt niet alleen om specialistische kennis, maar ook om brede kennis van verschillende technieken. Bij projecten in de speciaal machinebouw komt al onze kennis uit de andere branches samen. Dat maakt dat wij zowel een hele productielijn kunnen engineeren als het uitvoeren van berekeningen en het op tekening zetten van specifieke onderdelen van een uniek project.

Door onze persoonlijke aanpak en doelgerichte werkwijze ervaren onze opdrachtgevers ons als een prettige en efficiënte partner. Wij denken mee over effectieve, duurzame oplossingen voor mechanische vraagstukken in de speciaal machinebouw. Dit komt elke keer weer neer op maatwerkoplossingen die feilloos aansluit op het vraagstuk voor handen. Dat kunnen wij zowel vanuit ons ingenieursbureau doen als op locatie. De expertise om uitdagende projecten te realiseren dragen onze Advanced Mechanical Engineers namelijk met zich mee.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact met ons op