Automotive

Engineering zet iets in beweging. Waar komt dit beter tot uiting dan in automotive engineering? Onze engineers zijn gefascineerd door autotechniek en ervaren in zowel maatwerk oplossingen als automatisering in de automotive.

Bekijk onze projecten Kom in contact

Vrachtauto’s, bussen, personenauto’s en motoren zijn tegenwoordig volgepropt met techniek en hydraulische constructies. De hoge performance vereisten en soms zeer klant specifieke (transport-)behoeften, maken het werken voor deze branche uitdagend. En wie wil daar nu niet in werken? Al sinds het wiel werd uitgevonden, is de mensheid in de ban van autotechniek. Zo ook ons team van Advanced Mechanical Engineers. Het is niet voor niets dat onze informele uitstapjes vaak samengevat kunnen worden in vier woorden: racen in aangedreven constructies.

Een greep uit de projecten waaraan wij in de automotive hebben gewerkt:

Wat wij voor uw project in de automotive industrie kunnen betekenen:

Door de jaren heen hebben wij mogen werken voor gerenommeerde namen in de automotive industrie, zoals DAF Trucks. Naast de engineering van transportmiddelen, hebben wij ook veel ervaring in het ontwikkelen van span-, montage- en persgereedschappen. Onze werkzaamheden variëren van construeren en het maken van berekeningen tot aan het uitvoeren van CE-analyses. Wij kunnen hierin zowel op locatie als vanuit ons ingenieursbureau ondersteunen en faciliteren daarin eventueel in het nodige CAD-pakket.

In onze samenwerkingen ligt onze focus op het constructief meedenken over een effectieve oplossing. Onze engineers komen daarom regelmatig met creatieve oplossingen, die praktisch, efficiënt en doelgericht zijn.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact met ons op