Visie & Missie

Met ons team van Advanced Mechanical Engineers, zijn wij erop gebrand om via een persoonlijke benadering, écht kwalitatieve en creatieve oplossingen te bedenken voor onze opdrachtgevers. Ontdek hier wat ons een prettige en efficiënte engineeringspartner maakt.

Onze bedrijfscultuur

Onze bedrijfscultuur is persoonlijk en de lijntjes houden wij graag kort. Als engineeringspartner zijn wij oprecht en duidelijk naar onze opdrachtgevers toe. Dat helpt ons om te werken op de manier waar wij van houden: doelgericht en efficiënt. Omdat wij zo serieus zijn in ons werk, zoeken wij in de pauze graag ontspanning op met een potje tafeltennis, tafelvoetbal, airhockey of door een parcours te vliegen met een mini-drone. Regelmatig studeren we verder, om nóg beter te worden in wat wij doen. Wij vinden het belangrijk om een goede balans te hebben tussen verantwoordelijke focus tijdens onze werkzaamheden en voldoende ontspanning en plezier. Daarom zijn onze informele uitstapjes als team vaak van het type: modder en racen. Daar krijgen wij energie van!

Onze visie

De beste oplossing bereiken wij door persoonlijke samenwerking.

Het uitvoeren van een opdracht is niet altijd hetzelfde als het bieden van de beste oplossing. Een opdracht heeft altijd een concrete vraag en daarnaast zijn er ook altijd wensen. Door onze opdrachtgevers en de vraagstukken waarmee zij bij ons aankloppen persoonlijk te benaderen, de juiste vragen te stellen en oplossingen goed door te rekenen, optimaliseren wij onze ontwerpen. Wij weten dat wij alleen door een goede en persoonlijke samenwerking tot de beste oplossing kunnen komen.

Onze missie

Maak het beter.

Techniek ontwikkelt zich continu. Wanneer je dát weet, dan weet je ook dat geijkte processen op een gegeven moment beter kunnen. Onze missie is om ieder project en ieder proces waar wij aan te pas komen, beter te maken. Niet alleen werkend, maar juist ook beter dan in eerste instantie verwacht. Door onze kennis op peil te houden en ons goed te verdiepen in het vraagstuk, zorgen wij ervoor dat wij die betere oplossing kunnen bieden.

Ontdek onze werkwijze

Wij pakken onze maatschappelijke verantwoordelijkheid

Geboren worden in het welvarende westen met een mooi toekomstbeeld is voor ons een gegeven. Helaas is dat voor een veel kinderen in de rest van de wereld niet het geval, daarom steunen wij Stichting Red een Kind. Door een deel van onze welvaart te delen, helpen wij Stichting Red een Kind in armoede verkerende kinderen een beter toekomstbeeld te geven.

Benieuwd hoe wij samen ontwikkeling mogelijk kunnen maken?
Neem contact met ons op