Verhoeven Family of Companies

“De communicatie verloopt soepel en we snappen van elkaar wat er nodig is.”

Machinefabriek Verhoeven Family of Companies is een engineering- en productiebedrijf met jarenlange kennis en ervaring op het gebied van machinebouw en interne transportsystemen. Het bedrijf is opgericht in 1968 en heeft ongeveer 125 medewerkers in dienst. Veel van de door hen geleverde projecten zijn maatwerk en worden door specialisten bedacht en uitgevoerd.

“Hoewel wij een uitgebreide engineeringsafdeling hebben, hebben wij natuurlijk ook geen onbeperkte capaciteit. Korte doorlooptijden of grote ontwikkelingsprojecten zijn nog al eens de reden dat wij tijdelijk extra capaciteit nodig hebben. Daarvoor doen wij graag een beroep op de engineers van Advanced Mechanical Engineers. Zij weten inmiddels bij ons de weg en ook voor wat betreft de kennis van ons CAD systeem sluit dit naadloos aan. Hierdoor hebben wij een extra flexibele schil waar we op terug kunnen vallen en zijn de engineers van AME in no time ge├»ntegreerd in onze engineeringsafdeling.

De communicatie verloopt soepel en we snappen van elkaar wat er nodig is. Ik kan de engineers van AME van harte aanbevelen.”

Roland Dekkers, Technical Director

Ook met ons samenwerken?
Kom in contact!