Van Beek

“Het is prettig zakendoen met AME en ik zie hen meer als partner dan als leverancier en ga er vanuit nog jaren zaken te zullen doen.”

Van Beek is sinds 1939 de specialist op het gebied van hoogwaardige roestvaststalen schroeftransportsystemen en levert deze wereldwijd met name aan de chemische-, farmaceutische-, milieu- en voedingsmiddelenindustrie. Alle bedoeld voor het verwerken van stortgoed zoals poeders, korrels, flakes, granulaten, pasta’s en dergelijke. Van Beek kenmerkt zich door het bieden van totaaloplossingen, hoogwaardige kwaliteit en service.

Celsius is een zusterbedrijf van Van Beek waar men zich richt op de ontwikkeling, productie en implementatie van Screw Heat Exchangers. Kwaliteit staat daarbij op nummer één. Dat zie je aan het eigen testcentrum, de procesgarantie van de geleverde warmtewisselaars en de snelle en efficiënte wijze waarop klanten geholpen worden. Celsius heeft zich geschaard bij de wereldwijde top in thermische processen middels screw heat exchangers.

“Advanced Mechanical Engineers is hier kind aan huis en heeft een geschiedenis met Van Beek die teruggaat naar de jaren 80. Op onze locatie hebben wij al jaren een AMEngineer werken en daarnaast besteden wij regelmatig engineering of rekenprojecten uit.

Het laatste project was de ontwikkeling van een innovatieve thermische transportschroef waar een zeer groot eisen en wensenpakket aan ten grondslag lag. Zij hebben dit project volledig voor ons uitgevoerd en hebben ons geholpen een nieuwe standaard in de markt te kunnen zetten. Met name de betrokkenheid van de engineers, innovatieve ideeën en flexibiliteit van de organisatie zijn voor mij van grote waarde.

Het is prettig zakendoen met AME en ik zie hen meer als partner dan als leverancier en ga er vanuit nog jaren zaken te zullen doen.”

E. de Jong, Manager operations

Ook met ons samenwerken?
Kom in contact!