Houdijk Holland

“Ik zou bedrijven die een dergelijke exercitie nog gaan doen zeker de helpende hand van AME willen aanbevelen.”

Houdijk Holland is al jaren bekend om zijn apparatuur, handling systemen, operationele software en componenten voor de handling van biscuits. Wat Houdijk zo uniek maakt is de expertise die zij hebben opgebouwd door de jaren heen. Zonder dat hadden zij nooit de ontwikkeling kunnen doen van hun unieke systemen voor de meest uiteenlopende toepassingen voor biscuitfabrikanten over de hele wereld.

“Toen wij op de afdeling engineering de overstap gingen maken van 2D naar 3D SolidWorks hebben wij gebruik gemaakt van de specifieke kennis van AME in dit soort trajecten. Zij hebben ons prima geholpen bij de opstart en hebben voor onze engineers diverse opdrachten ontwikkeld om kennis en niveau te kunnen meten en eventueel bij te sturen. Natuurlijk wil je in zo’n overgangstraject snel van start, maar helaas blijkt dat al snel een utopie te zijn. Ondanks de voorbereiding loop je toch tegen praktische zaken aan.

Hier heeft AME ons steeds weer een zetje in de rug kunnen geven. Een klein puntje van kritiek mag echter niet ontbreken en dat is het tijdschema dat regelmatig onder druk stond en dat soms niet volgens afspraak verlopen is. De vakinhoudelijke en softwarematige kennis hebben dit echter ruimschoots gecompenseerd.

Ik zou bedrijven die een dergelijke exercitie nog gaan doen zeker de helpende hand van AME willen aanbevelen.”

Ir. W. Kruf, Head of Design Engineering

Bekijk onze bedrijfsfilm
en ontdek wat Houdijk Holland
nog meer over AME zegt.

Ook met ons samenwerken?
Kom in contact!