Vleesindustrie

De hoge hygiëne-eisen en Arbo technische eisen in de vleesindustrie hebben grote invloed op productieprocessen in slachterijen. De engineering van tools voor vleesverwerking en vleesmachines krijgt daarmee een extra dimensie.

Bekijk onze projecten Kom in contact

Voor slachterijen in de vleesindustrie ontwikkelen wij tools om de vleesverwerking sneller en efficiënter te maken. Daarnaast zetten wij proces engineering in om de vleeswerking te automatiseren en Arbo technische vereisten te optimaliseren. De vochtige omgeving en de strenge hygiëne eisen zijn componenten waar wij rekening mee houden bij de engineering van industriële vleesmachines. Nauwkeurigheid in het ontwerp en de uitwerking is ook bij industriële vleesmachines van groot belang.

Wat wij voor uw proces in de vleesindustrie kunnen betekenen:

In een persoonlijk gesprek gaan wij samen op zoek naar de beste oplossing voor uw vraagstuk omtrent industriële vleesverwerking of automatisering bij vleesverwerking. Wij zijn doelgericht ingesteld. Dit betekent dat wij zoeken naar efficiënte oplossingen die de kern van uw vraagstuk aanpakken. Het project kan zowel bij ons ingenieursbureau als op locatie uitgevoerd worden, waarbij wij in beide situaties kunnen faciliteren in CAD-systemen.

Wist u dat wij ook in andere takken van de Food Machinery werken?

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact met ons op