Bakkerij Machines

50,9 kilo brood. Dat is het smakelijke aantal dat Nederlanders gemiddeld per jaar eten. En dat terwijl de industriële bakkerijen die Nederlanders voorzien van hun brood op twee handen te tellen zijn. Niet vreemd dus, dat wij trots zijn om bakkerij machines voor hen te engineeren!

Bekijk onze projecten Kom in contact

Ons ingenieursbureau ondersteunt industriële bakkerijen bij het gehele productieproces voorafgaand aan dat deegwaren in de oven gaan én bij het gehele verpakkingsproces daarna. Het bereiden van het deeg, het vormen van croissants en ovenbroodjes en het inpakken van koekjes. Voor het gehele proces van bakkerij machines engineeren wij maatwerkoplossingen. Daarbij is de uitdaging om oplossingen te ontwikkelen die rekening houden met de kwaliteit van grondstoffen, de samenstelling en hoeveelheid van de ingrediënten en de temperatuur waarop verschillende deegproducten bereid moeten worden.

Wat wij voor uw bakkerij machines kunnen betekenen:

De processen van bakkerij machines en industriële bakkerijen vragen om maatwerk. Niet alleen daarom, maar ook omdat wij geloven dat het de enige manier is om tot de beste oplossing te komen, gaan wij graag een goede en persoonlijke samenwerking aan. Wij kunnen ondersteunen in het opstellen van een programma van eisen of bij de conceptontwikkeling, ontwerpfase en detaillering van een productielijn. Heeft u meer behoefte aan value engineering of aan reverse engineering? Ook daarbij kunnen wij u, zowel vanuit ons ingenieursbureau als op locatie, ondersteunen. Ons doel is om een effectieve, duurzame oplossing te vinden voor uw technische uitdaging.

Wist u dat wij ook in andere takken van de Food Machinery werken?

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact met ons op