WTB Kennisevent

Over de transitie van Engineer to Order naar Configure to Order

Omdat wij projectmatige werken, staan wij in contact met veel verschillende organisaties in de maakindustrie. In de afgelopen jaren hebben wij gemerkt dat steeds meer organisaties (een deel van) hun engineeringsproces indelen op basis van Configure to Order, in plaats van of naast hun Engineer to Order aanbod. CtO is een werkwijze die in de nabije toekomst niet meer weg te denken is. De vraag is of de overgang van EtO naar CtO snel en makkelijk gemaakt is. Want; wat betekent deze transitie voor de praktijk en het werk van werktuigbouwkundige engineers? Spreken engineeringsteams dezelfde taal als gesproken wordt over modularisatie? En welke uitdagingen komen engineers tegen tijdens die transitie naar CtO?

Om samen deze en meer vragen te onderzoeken, organiseerde TT-Engineering in samenwerking met het Fraunhofer Innovation Platform en Advanced Mechanical Engineers het WTB Kennisevent op 20 oktober 2022 in de Twentse Bierbrouwerij in Hengelo.

Helaas waren wij genoodzaakt om het WTB Kennisevent te annuleren, vanwege achterblijvende aanmeldingen. Toch hebben wij gemerkt dat er veel belangstelling is voor deze thematiek. Wij hopen dan ook het gesprek over de transitie van EtO naar CtO op gang gebracht te hebben. Bedankt voor jouw belangstelling. Wil je toch meer willen weten over de opkomst van CtO en hoe onze engineers jou kunnen ondersteunen in de transitie van EtO naar CtO? Kom dan in contact. Wij verkennen graag samen de mogelijkheden.