Murre Technologies

“Ik ben erg blij met deze samenwerking en hoop deze nog lang voort te kunnen zetten!”

Murre Technologies is leverancier van geavanceerde proceslijnen voor de voedselverwerkende industrie en staat bekend om totaal oplossingen in combinatie met het streven naar lage onderhoudskosten. Zij zijn erg innovatief als het gaat om kostenbesparing op het gebied van personeel en milieu. Op de hoofdvestiging in Krabbendijke werken zo’n 30 medewerkers, welke beschikken over veel kennis en ervaring. De persoonlijke aanpak geeft een prettige werksfeer, waardoor resultaten op hoog niveau worden bereikt.

“Toen wij omhoog zaten op engineeringsgebied werden wij getipt door onze CAD leverancier om eens contact op te nemen met Advanced Mechanical Engineers. Na mindere ervaringen met andere partijen waren wij heel sceptisch geworden over uitbesteding van onze engineering. Gedwongen door de hoeveelheid werk zijn wij toch in zee gegaan met AME, en dat voelde vanaf het begin al goed. Ze snapten wat wij wilden en kwamen met de juiste voorstellen. Inmiddels werken wij alweer langere tijd samen waarbij de afstand, door de moderne technieken, totaal geen bezwaar is. Middels een stabiele VPN verbinding werken zij op afstand op ons netwerk.

Ook het parametrisch opzetten van onze standaardproducten hebben wij door AME laten doen. Hierdoor boeken wij een enorme tijd- en kwaliteitswinst op de engineering van standaardproducten die toch altijd wel klantspecifiek zijn. Ik ben erg blij met deze samenwerking en hoop deze nog lang voort te kunnen zetten!”

J. Verdonk, project engineer

Ook met ons samenwerken?
Kom in contact!