De verwerking van groente en fruit vraagt om technische oplossingen die passen bij het product, de processen én de omgeving waarin wordt gewerkt. Geen enkele lijn is standaard door hygiëne-eisen, kwetsbare producten, hoge doorvoersnelheden of juist flexibele schakelingen. Wij ondersteunen u bij elke stap in het productieproces, van sorteren en wassen tot snijden, verpakken en conserveren. Onze expertise ligt in het ontwerpen van efficiënte en hygiënische systemen die voldoen aan de strengste normen in de voedingsmiddelenindustrie.
Niet alleen door de producten waarmee wordt gewerkt, maar ook omdat wij geloven dat het de enige manier is om écht tot de beste oplossing te komen. Daarom investeren we in persoonlijke samenwerking. Hoe eerder we betrokken zijn, hoe beter we kunnen meedenken en adviseren.
We ondersteunen bij het opstellen van een helder programma van eisen, en denken actief mee in de conceptontwikkeling, het ontwerp en de technische detaillering van complete productielijnen of subsystemen. Denk bijvoorbeeld aan toevoer-, sorteer- of verpakkingssystemen. Ook wanneer er al een lijn staat, kunnen we van waarde zijn.
We werken vanuit onze tekenkamers samen met uw team. Het doel is altijd duidelijk: een effectieve en duurzame oplossing voor uw technische uitdaging, die werkt in de praktijk, en toekomstbestendig is.